Retro barneklær nettbutikk drøbak

ut som de hadde fornyet seg siden jeg var der inne for fire år siden? Butikken 13 (bildene over) i Tønsberg er et kollektiv med fire små firmaer. Junior Barneklær har sju butikker i Oslo og Akershus. Med motto "Redesign gir dobbelglede" er tanken at det ligger dobbel verdi i å ombruke noe brukbart som samtidig kan glede eieren av et kvalitetsplagg ingen har maken til. Jeg synes det er så pent med slike klær som heller fremhever barnet istedenfor å konkurrere om å skrike høyest med blått/rosa og budskap, trykk eller dekor. Mari har også åpnet nettbutikk, så klærne er tilgjengelige over hele landet. I Oslo Hos Kristin - pent brukte merkeklær i tillegg til nytt barnetøy Stasjonsveien 51 0771 Oslo Tlf. Torsdag.00-18.30, lørdag stengt, i Bergen, barneboden. Skrulla og Gamle Erik,. Les mer på om: #mamma #barnemote #retro #mote 0 kommentarer. I Stjørdal BruktBo Stjørdal Mandag - fredag.00 -.00 Onsdag.00 -.00 I Steinkjer Lille Loppa Bruktbutikk for barn og unge mellom 0 og. Brukt Barnebekledning er en nettbutikk som selger brukte klær til baby og barn, lett og oversiktlig.

Retro barneklær nettbutikk drøbak -

Klærne selges i nettbutikken på, hos, om Igjen, Kristian IV gate 17, 4612 Kristiansand, Frk. Sjekk bloggen m Fretex og UFF selger brukte barneklær over hele landet. Kjenner du til andre butikker som selger brukte barneklær eller -utstyr og som vi ikke har fått med på denne listen? Og selv om butikken holder til i Oslo, har de også egen nettbutikk. I Bærum Billie Nils Leuchs vei 46 Eiksmarka senter 1359 Eiksmarka Tlf. Jeg tar gjerne imot tips til andre nettbutikker med retro eller nøytrale plagg til barn (både norske og utenlandske). I tillegg selger hun møbler og litt leker. Åpent mandag - fredag.00 -.30. De har også noen klær med enkelte trykk (jeg så faktisk Lego Batman der om dagen men de er gjerne mer nøytrale og mer voksne. Sett, kjole, skinnsandaler, t-shirt, bukse, ryggsekk (er ikke den ryggsekken bare awesome?

Videos

Dr Lomp - Court case. Jeg husker jeg slet mye med dette da Oliver var yngre, og selv om de store kjedene har blitt bedre er det fortsatt vrient å finne nøytrale klær som ikke er tapetsert med Frost, superhelter.l. Ugly Childrens Clothing var også et friskt pust, men etter at de ble kjøpt opp og gjort om til Marius Kids er det trauste greier. Vi fører merker som Gant, Tommy Hilfiger, Scotch'n Soda, Armani, Ralph Lauren, DC Shoes, Quicksilver, Billabong, Element, Joha, Janus, Lilleba, Twins, Memini og mange fler. Jeg liker nøytrale plagg til barn, og ofte betyr det at jeg gjerne må ty til såkalte retro eller nostalgiske klær. Og vi digger det! Mobil Liten Stor Hjelmsgate 3 0355 Oslo Tlf. De har en felles visjon der miljø, gjenbruk og redesign står i fokus. Mye spennende for barna og mye nostalgi for mamma. Røa Røvern Griniveien 1 0756 Oslo Tlf. Junior Barneklær: For de beste dagene i livet!

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

0 tanker om “Retro barneklær nettbutikk drøbak

Legg igjen en Kommentar